HAPPY NEW SHOES & ONLINE FASHION OUTLET

Hi Lieve Lezers!

Ik ben benadert door Otrium om een aantal dingen op deze website uit te zoeken en toen ik op de website keek, was ik direct enthousiast. Je hebt natuurlijk meerdere leuke fashion outlets online, maar deze had precies de merken die ik leuk vind. Zo kun je in deze webshop ANNA + NINA sieraden shoppen en ik heb ook een nieuw merk 10 DAYS AMSTERDAM ontdekt. De spullen waren daarnaast echt heel snel in huis en van goede kwaliteit.

In dit artikel ga ik jullie mijn nieuwe schoenen laten zien van 10 DAYS, want ik vind het nogal moeilijk om goede espadrilles te vinden. Ik zag ze en heb echt even getwijfeld, omdat ik altijd blaren krijg van dit soort schoenen. Na even nadenken dacht ik “ik kan het altijd proberen”. Daarnaast vind ik het altijd best wel lastig om schoenen online te bestellen, omdat je nooit weet of het de juiste maat is. Gelukkig had ik dit keer heel veel geluk: IK PAS DE SCHOENEN!

Daarnaast zitten de schoenen ook nog eens onwijs lekker. Ik heb ze nu al twee dagen aangehad en totaal geen irritaties gehad op mijn voeten. De prijs was ook nog heel aantrekkelijk. Ik weet zeker dat als ik wist dat ze zo lekker zaten, ik ze ook gewoon zelf had besteld. Deze schoenen zijn namelijk afgeprijsd van 120 euro naar 22 euro (-80%).

Ik vind het echt een hele leuke website en ben ook echt enthousiast over de merken die ze er hebben. Ben jij benieuwd welke merken je nog meer kunt shoppen op deze website? Klik dan eventjes hier om een kijkje te nemen. 

 

No Comments

Leave a Reply