PAULA’S CHOICE: CLINICAL NACHTCRÈME

Hi Lieve Lezers!

In een unboxing video op mijn YouTube kanaal liet ik deze nachtcrème zien en de meeste van jullie zullen benieuwd zijn wat ik uiteindelijk van het product vind. Ik heb de crème nu drie nachten gebruikt en ik ben positief verrast.

Dit zou de crème volgens de website moeten doen:
– voedt de zeer droge huid
– verzacht een ruwe huid
– gaat vocht verlies tegen

Daarnaast was het voor mij ook heel belangrijk dat de crème mijn eczeem niet erger zou maken. Dit is gelukkig niet het geval. Het enige waar de crème nadelig voor werkt is de vettige plekjes op mijn gezicht. Gezien het heel goed voor de droge huid is, is deze crème misschien toch wat minder voor pukkeltjes op je gezicht, maar dit kan natuurlijk bij iedereen anders zijn. Ik heb namelijk naast mijn droge huid af en toe ook last van een pukkeltje hier en daar.

Het positieve van deze crème is dat je wakker wordt met echt een baby zacht huidje. Ik was namelijk eerst best wel nuchter ingesteld en dacht ‘achh, dit zal wel niet zoveel verschil uitmaken’, maar het tegendeel is waar. De volgende dag werd ik meteen wakker met een heel zacht gezichtje. Dit zag ik niet aankomen en daar werd ik natuurlijk heel vrolijk van. Mocht jij dus last hebben van een trekkerig gezicht, dan is deze crème perfect!

Mocht jij ook eczeem of een droge huid hebben en wil je dit product proberen, dan kun je het product hier bestellen. Mocht je nog vragen hebben over het product, dan kun je ze hieronder stellen!

No Comments

Leave a Reply