MIJN GO-TO INPAKLIJST

Hi Lieve Lezers!

Zoals jullie weten als jullie mijn volgen op YouTube, heb ik nogal veel gezien van de wereld de afgelopen maanden. Ik heb drie maanden lang mogen reizen en hierdoor ben ik achter veel dingen gekomen wat betreft het inpakken van een koffer/backpack. In dit artikel ga ik jullie vertellen wat er zowel op mijn inpaklijst staat, want wat kan je echt niet missen op vakantie? Onderaan mijn inpaklijst zie je ook nog hoe ik mijn cabin size koffer inpak voor een weekje vakantie. Ik heb deze video al een keer eerder opgenomen, maar ik vond dat het tijd was voor een update gezien ik nu wat meer reiservaring heb.

Ik heb mijn inpaklijst onderverdeeld in verschillende onderwerpen, die ik ook vaak weer in verschillende tasjes stop. Dit om mijn koffer lekker overzichtelijk te houden. Dit is de inpaklijst die voor mij handig is, neem hem vooral over en vergeet hem natuurlijk niet te checken, want misschien neem jij andere dingen mee in jouw koffer.

De inpaklijst

Toiletartikelen
Make-up artikelen
– concealer
– bronzer
– high lighter
– wenkbrauwpoeder
– beauty blender
– mascara
– kwasten
– makeup remover
– borstel
– haarelastiekjes

Persoonlijke verzorging
– zonnebrand
– watjes
– scheermesje
– shampoo
– haarmasker
– deodorant
– droogshampoo
– tandenborstel
– tandpasta
– reis föhn
– anticonceptiepil

EHBO
– pleisters
– blarenpleisters
– paracetamol
– deet

Kleding
Outfits
– tops
– broeken
– jasjes
– vesten

Shoes
– hakken
– sneakers
– sandalen
– slippers

Ondergoed
– bh’s
– strings/hipsters
– sokken
– bikini
– pyjama
– setje sportkleding

Tech
Camera spullen
– canon M3 + Lens
– GoPro
– sd-kaartjes
– opladers

Telefoon spullen
– iPhone
– powerbank
– oplader

Overig
– wanneer nodig wereldstekker

Overige benodigdheden
– sieraden
– handdoek
– totebag
– waszak

Tas in handbagage voor in het vliegtuig
– zonnebril
– boek
– paspoort
– portemonnee
– comfy sokken
– koptelefoon
– reiskussen
– oordoppen
– notitieblok + pen

Bekijk hier de video om te zien hoe ik mijn koffer goed georganiseerd inpak:

Laat even in een reactie weten wat jij niet kunt missen op vakantie!

No Comments

Leave a Reply