culotte love

OOTD | CULOTTE LOVE

Hi Lieve Lezers!

Op dit moment ben ik helemaal verliefd op deze outfit! Een culotte gecombineerd met een strak t-shirt of blouse. Ik vind deze culotte net wat specialer door de de streepjes naar beneden. Daarnaast vind ik het altijd leuk om deze broek net wat hoger te dragen, maar pas wel op dat je hem niet helemaal onder je oksels stopt ;-). Ik hoop dat deze broeken nog heel lang een trend blijven.

culotte love  culotte love culotte loveculotte love culotte love

Schoenen Vans | Broek RVCA | Horloge Daniel  Wellington |
Armbandjes Thailand | Shirt H&M | Ketting Lucardi 

Ik hoop dat jullie dit een leuke outfit post vinden en laat mij even weten of jullie hier meer van willen zien door een reactie achter te laten. Daarnaast zou ik het ontzettend lief vinden als jullie mij willen volgen op Bloglovin. De foto’s zijn gemaakt door Alyssa en wauw wat is zij hier goed in.

 

No Comments

Leave a Reply