BARCELONA JOURNEY + TIPS

Hi Lieve Lezers!

In mijn vorige blogpost heb je misschien gelezen dat ik net terug ben uit Barcelona. Leuke restaurantjes en plekken heb ik tijdens mijn tripje opgenomen en hier heb ik een video van gemaakt. Zie het als een sfeervideo van Barcelona, maar dan ook nog met geweldige tips! 🙂

Ik ben benieuwd wat jullie van de video vinden en als je ‘m leuk vindt vergeet dan niet om te abonneren op mijn YouTube-kanaal.

liefs sam

 

2 Comments

  • Reply Dineke 24 september 2016 at 16:51

    Wat een leuke en lieve video! Ik ben deze zomer ook in Barcelona geweest en ik vond het zo leuk en mooi 🙂

  • Reply Jonna@Burgertrutjes 25 september 2016 at 19:13

    Complimenten voor je video, Barcelona lijkt mij een geweldige stad!
    Komt zeker op mijn travelwishlist.

  • Leave a Reply