hotel barcelona

KLEIN, MAAR HEEL FIJN!

Hi Lieve Lezers!

Ik kom net terug van mijn vakantie naar Barcelona en Valencia. Ten eerste was het natuurlijk geweldig, maar het hotel in Barcelona was echt heel speciaal. Het hotel was zo ontzettend gastvrij en dat sprak mij heel erg aan. Het heet ‘La Casa de Antonio Petit Hotel’. In dit artikel lees je meer over mijn ervaring hier!

We kwamen net aan in Barcelona en stonden voor het gebouw. Op het eerste gezicht leek het geen hotel, maar het stond wel op de deur. Eenmaal binnen moesten we naar de tweede etage, wat in Spanje eigenlijk de derde etage is. Waar dat aan ligt weet ik nog steeds niet.. Er was wel een lift uit het jaar nul, maar deze vond ik ontzettend eng! Wij zijn dus helemaal met onze koffers naar de derde etage gelopen. Uiteindelijk kwamen we aan bij de receptie en we mochten direct onze kamer in. Hier waren wij natuurlijk heel blij mee (normaal gesproken hadden we nog vier uur moeten wachten).

De vrouw van de receptie verwees ons naar onze kamer op de vierde etage en vertelde dat we de koffie, koekjes en het water van het hotel kregen. Heel lief! Dit werd vervolgens ook nog eens elke dag aangevuld 🙂

Processed with VSCO with hb1 preset

De kamer
Na deze lieve mededeling gingen we verder kijken op onze kamer. De kamer was wel wat klein, want de grote koffer die wij mee hadden konden we nergens op de grond kwijt. Verder deed het koffiezetapparaat het prima en was er een koelkast. Onze kleding konden we netjes kwijt op plankjes en er was ook een rek met hangertjes. Toen wij het hotel hadden geboekt was ik al helemaal verliefd op de lampen naast het bed en in het echt kon ik er ook niet genoeg foto’s van maken. Geef toe ze zijn prachtig!!

Processed with VSCO with hb1 preset

Badkamer
Ook de badkamer is klein, maar heel fijn. Er staan supermooie zeepjes klaar en er is een watervaldouche aanwezig! Alles is keurig schoon en verzorgd. Naast een douche en wasbak was er natuurlijk ook een toilet, maar daar heb ik verder geen opmerkingen over ;).

Processed with VSCO with hb1 preset Processed with VSCO with hb1 preset

De stijl die deze hotelkamer heeft zou ik zo in mijn eigen huis toepassen. Het is gewoon heel mooi en toch stijlvol. Ik denk ook dat dit de reden is waarom ik dit hotel zo leuk vindt. Het voelde een beetje als thuis en de mensen waren heel gastvrij. Als ik nog een keer naar Barcelona ga weet ik zeker welk hotel ik ga boeken. Mocht jij nog op zoek zijn naar een hotel in Barcelona, dan is dit zeker een aanrader. 🙂

liefs sam

4 Comments

 • Reply alexa 21 september 2016 at 19:16

  ziet er echt heel lief uit, leuk!

 • Reply Irina 21 september 2016 at 19:25

  Oew het ziet er inderdaad echt onwijs tof uit! <3

 • Reply Alyssa 21 september 2016 at 19:57

  Jaa, superleuke hotelkamer, de lampen zijn amazing <3 Mooie foto's heb je ook gemaakt!

 • Reply Candice 4 januari 2018 at 22:01

  thanks for the info

 • Leave a Reply