DAILY HAIR ROUTINE

Hi Lieve Lezers!

In mijn nieuwe video laat ik mijn dagelijkse haar routine zien. Op dit moment ben ik heel erg blij met deze routine, omdat mijn haar ontzettend snel groeit en het prettig aanvoelt.

Bekijk snel mijn daily hair routine.


Mijn producten
Zarqa Shampoo
Deze shampoo werkt heel goed tegen schilvering op de hoofdhuid. Ik had daar heel erg last van en sinds ik deze shampoo gebruik is dat een stuk minder geworden. De shampoo helpt de conditie van jouw hoofdhuid weer te herstellen en kalmeren. Uiteindelijk voelt je hoofdhuid hierdoor weel glad en zacht. YAY!

Pimp Haarmasker
Dit masker ruikt ontzettend lekker en helpt heel goed tegen beschadigd haar. Het ruikt lekker doordat de hoofdingrediënten vanille, jojoba olie en soja zijn. Normaal gesproken kun je het masker 2-3 minuten laten zitten. Als jouw haar heel erg beschadigd is kun je ‘m met bijvoorbeeld een warme handdoek 5-10 minuten laten zitten en vervolgens goed uitspoelen.

Pimp Serum
Het serum is perfect om in de puntjes te smeren. Het zorgt ervoor dat jouw haar er mooi en verzorgd uitziet. Als je last hebt van pluis haar of gewoon behoefte hebt aan mooi glanzend haar is dit product perfect.

Ik hoop dat jullie inspiratie uit mijn daily hair routine kunnen halen. Laat even in een reactie achter welke producten jij niet kunt missen in jouw haar routine. Ik ben benieuwd!

liefs sam

No Comments

Leave a Reply