WINACTIE & 100STE VIDEO

Hi Lieve Lezers!

Wat een feest! Vandaag is mijn 100ste video online gekomen en om jullie te bedanken is het een winactie. Ik geef namelijk een Mac Lipstick weg en wie wil dat nou niet? Kijk snel de video om de regels te zien.

Om kans te maken:
1. Reageer op YouTube onder de video
2. Like de video.
3. Abonneer op mijn YouTube-kanaal

Om extra kans te maken kun je mij volgen op Instagram en BlogLovin:
Instagram
BlogLovin

Laat even in een reactie weten of jij deze winactie leuk vindt en natuurlijk waarom jij mee wilt doen.

 

liefs sam

1 Comment

  • Reply mirjam 14 juli 2016 at 08:47

    Ik vind de winactie kei leuk! Ik houd van de Mac lipsticks alleen in mijn omgeving zijn geen winkels die Mac verkopen, ik vind de Mehr lipstick heel mooi, ik heb hem ook al bij andere YouTubers gezien en ik vind het een ontzettend mooie kleur, love it! Ik zou het super leuk vinden als ik win, maar zo niet gun ik het de andere ook! Je kan me contacten via Instagram miirjamx

    Kusjes Mirjam xxx

  • Leave a Reply