3X ZOMER MUSTHAVES

Hi Lieve Lezers!

In dit artikel staat alles over de kledingstukken/accessoires die jij deze zomer in jouw kast moet hebben. Alhoewel niks moet natuurlijk. Het zijn eigenlijk de musthaves waar ik in de zomer niet zonder kan en deze deel ik natuurlijk graag met jullie. Dit artikel is puur fashion, want zonnebrand kan natuurlijk ook niet in mijn zomercollectie ontbreken. Al moet ik heel eerlijk bekennen dat ik niet zo snel zonnebrand opsmeer, oeps! Niet doorvertellen oké? Laten we nu maar snel beginnen met mijn musthaves.

#1 Levi’s short

Je ziet dit broekje zo ontzettend vaak en ook ik heb al een tijdje mijn Levi’s short. Voordeel: hij blijft ontzettend lang mooi en wordt echt niet lelijk! Nadeel: hij zit een beetje strak in de ‘echt hete’ zomer. Ken je dat gevoel dat je jouw broekje moeilijker aan krijgt door de hitte? Super gênant, maar waar. Helaas heb je daar met dit broekje ook last van, maar dat maakt hem niet minder mooi. Door de knoopjes die je helemaal naar beneden kunt knopen kun je hem alsnog makkelijk uittrekken. Het is gewoon een soort klassieker die je in jouw kast moet hebben.

 

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with a5 preset

#2 Zonnebril

Dit is misschien heel voor de hand liggend, maar een zonnebril kan natuurlijk niet missen in jouw zomergarderobe. Deze zonnebril is van Monki en ik ben er echt verliefd op. Hij is misschien wat standaard, maar hij is wel ontzettend handig. Normaal ben ik ongeveer vijf minuten bezig met een zonnebril uit mijn haar halen. Dat is met deze zonnebril verleden tijd. Hij heeft namelijk niet van die mega irritante ijzeren haakjes bij de neus. Nog een voordeel is dat hij lekker strak op mijn hoofd zit (niet te strak natuurlijk!). Nu heb ik geen last meer van een afvallende zonnebril of een zonnebril die vast zit in mijn haar. I LOVE IT. 

Processed with VSCO with f2 preset

#3 Zwarte bikini

Ik ben in de winter ontzettend gek op het dragen van zwart, maar in de zomer is dit toch wat warm. Dit is de perfecte oplossing, want een bikini is natuurlijk sowieso niet warm. Daarnaast vind ik het gewoon heel handig om een zwarte bikini te hebben. Deze bikini kun je namelijk ook combineren met een ander onderstukje. Laat ik het nou net ontzettend leuk vinden om te mixen met mijn bikini’s. Daarnaast vind ik het ook gewoon schoner om elke dag een schoon bikinibroekje aan te trekken. Shop ‘m hier. 

Processed with VSCO with f2 preset

Vergeet niet even te reageren wat ik nog moet toevoegen aan mijn zomergarderobe. Daarnaast vind ik het natuurlijk ontzettend leuk om jouw reactie hieronder te lezen. Tot de volgende keer!

liefs sam

 

1 Comment

  • Reply Dineke 10 juli 2016 at 13:54

    Wat een super mooie bikini! Echt love it! Ik ben al heel lang op zoek naar de perfecte badpak. Soms vind ik het namelijk heel fijn om gewoon even niet te hoeven nadenken over hoe mijn bikini zit haha

  • Leave a Reply