FIRST IMPRESSION DIVA KRULBORSTEL

Hi Lieve Lezers!

In deze video laat ik jullie zien wat mijn allereerste indruk is van de krulborstel van Diva Professional Styling. De borstel is ontzettend mooi en multifunctioneel. Veel kappers gebruiken ‘m bijvoorbeeld om je haar te föhnen. En wie wil er nou niet elke dag het gevoel hebben alsof je van de kapper komt? Bij mij zit mijn haar dan altijd een stuk beter. Dit effect kun je thuis bereiken met deze borstel.

In de video zeg ik dat de borstel alleen op droog haar gebruikt kan worden. Door hem op droog haar te gebruiken krijg je het optimale resultaat, maar je kunt de borstel in combinatie met een föhn ook op nat haar gebruiken.

Daarnaast is het mogelijk om de ‘Ionic’ knop in te drukken, dit zorgt ervoor dat jouw haar niet statisch wordt! Gezien ik vaak statisch haar heb is dit super handig. Verdere informatie kun je zien in mijn filmpje en ik ben natuurlijk benieuwd wat je van deze borstel vindt. Laat dit vooral weten in een reactie onder dit artikel.

Ben jij benieuwd waar je deze toffe borstel kunt kopen? Klik dan hier. En wil jij nog beter weten hoe je deze borstel kunt gebruiken? Klik dan even hier om er een kort filmpje over te zien.

liefs sam

No Comments

Leave a Reply