OOTD | WOMEN IN BLACK

Hi Lieve Lezers!

Dit vind ik nou ontzettend leuk om te doen, outfit foto’s maken op een toffe locatie. Ik moet wel eerlijk toegeven dat ik het een stuk lastiger vond om stil te staan in plaats van te bewegen. In mijn lookbook video’s hoef ik natuurlijk niet te poseren. Een OOTD maken is voor mij dus eigenlijk helemaal nieuw. Deze foto’s zijn genomen tijdens een dagje shoppen in Amsterdam met mijn lieve mams. Zij heeft deze prachtige foto’s ook gemaakt. Ben je benieuwd waar mijn outfit vandaan komt? Dit staat onderin dit artikel.

OOTD

OOTD

OOTD

Ik vind een midi rok echt ontzettend mooi, maar ik moet wel eerlijk toegeven dat ik eerst drie keer nadenk voordat ik met de rok naar buiten ga. Ik vind namelijk dat je er snel tuttig in lijkt, maar door er een paar Adidas sneakers onder te dragen wordt het geheel wat stoerder. Op deze manier durf ik het avontuur met de rok aan. Misschien niet heel chique, maar dat is ook niet nodig als je een dagje gaat shoppen.

OOTD

OOTD
Sneakers Adidas | Rok Boetiekje in Antwerpen | Tas Zara | Horloge Daniel  Wellington | Shirt Primark

Ik hoop dat jullie dit een leuke outfit post vinden en laat mij even weten of jullie hier meer van willen zien door een reactie achter te laten. Daarnaast zou ik het ontzettend lief vinden als jullie mij willen volgen op Bloglovin.

liefs sam

5 Comments

 • Reply Joor 11 juni 2016 at 19:54

  Wauw!!! Wat een super leuke ootd! Mooie foto’s! !

 • Reply Marion Zutphen 11 juni 2016 at 20:33

  Leuke outfit! Zwart doet het altijd goed. Leuk die sneakers er onder. En vind de vorm van je topje leuk!

 • Reply Carola 11 juni 2016 at 20:39

  Wat een leuke outfit!
  En je blog ziet er superleuk uit!

 • Reply Imke 11 juni 2016 at 22:28

  Echt een heel erg mooie look! Inderdaad zo leuk gecombineerd, die midi rok en sneakers!
  XO IMKE | Pastellics

 • Reply Marushi 12 juni 2016 at 11:04

  Hele mooie foto’s heeft je moeder gemaakt! ^^ Leuke outfit ook! -x-

 • Leave a Reply